Gifts

(dutch)

Speurend op Instagram opzoek naar prachtige foto`s van insecten om ideeën op te doen kwam ik een advertentie tegen van Saal-digital. Test onze wanddecoratie. Ik nam een kijkje en gaf mij op. paar dagen was daar mijn mail. Meneer u mag mee doen. met een handig programma van Saal-digital zelf kon ik gemakkelijk en snel een soort wanddecoratie uitkiezen. Na een probleem met DHL kreeg ik eindelijk vandaar deze op aluminium gedrukte foto binnen! Netjes verpakt tegen stoten en krassen. Eenmaal met alle bescherming er af stond ik versteld van de kwaliteit. de foto is net zo scherp gedrukt als dat ik hem heb genomen. prachtige details en geen vervaging op de foto. het is gedrukt op sterk aluminium en voelt goed aan. Een prachtig staaltje drukwerk! erg bedankt voor deze mooie kans Saal-digital!

 

 

whatsapp-image-2018-05-22-at-13-06-47.jpeg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s